<

Cortenstaal grafmonument

​Een cortenstaal grafmonument van Grave Memorial is duurzaam en ijzersterk. Een cortenstaal grafmonument of grafsteen past goed in een natuurlijke omgeving. Dit komt doordat het grafmonument met dit materiaal mee kleurt met de seizoenen. Het is een duurzaam en fijn materiaal en geeft uw grafmonument of grafsteen een artistiek uiterlijk. Door gebruik te maken van deze grondstof ontstaan er eenvoudige en ingetogen monumenten die passen bij uw wensen. Elk grafmonument of grafsteen bij Grave Memorial is uniek. Wij nemen de tijd voor u en houden rekening met uw wensen. Wij bespreken alle mogelijkheden met u door en leggen de voordelen uit van de diverse materialen. Grave Memorial heeft meerdere collecties en een groot aanbod. Hierdoor vindt u altijd een grafmonument of grafsteen dat past bij zijn of haar persoonlijkheid. Wij kunnen het voor u regelen en leveren. Grave Memorial is dé specialist als het gaat om het leveren van unieke en eigentijdse grafmonumenten. Wij werken elke dag gedreven en mensgericht. Wij bieden moderne, duurzame en hedendaagse gedenktekens aan van roestvrij staal of cortenstaal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Grave Memorial? Wij vertellen het u graag. 

Cortenstaal grafmonument of roestvrij staal?

Cortenstaal is duurzaam en sterk. Roestvrij staal is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Doordat het niet roest blijft het monument zijn originele staat aanhouden. De collectie van Grave Memorial wordt gekenmerkt door creativiteit en artistieke vrijheid van ontwerpen. U kunt kiezen voor een kunstzinnig ontwerp of juist uitblinken met eenvoud. Door de tijdloze uitstraling past een roestvrij staal grafmonument overal en in elke omgeving. Een roestvrij staal monument kan worden aangepast zodat het geheel kan aansluiten bij uw wensen. Houdt u van strak en modern? Dan is een roestvrij staal grafmonument iets voor u. Wilt u het roestvrij staal of cortenstaal grafmonument in een bepaalde kleur? Kies dan voor poedercoating. Poedercoating is een behandeling dat er voor zorgt dat u het monument kan verkrijgen in elke gewenste kleur. Bovendien beschermt de poedercoating de grafsteen tegen UV straling. Er worden ook geen oplosmiddelen gebruikt en het is een milieuvriendelijke proces.

Grave Memorial heeft veel te bieden als het gaat om het leveren van unieke grafmonumenten. Op onze website vindt u onze collecties en meer informatie. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat Grave Memorial kan? Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wij kunnen u advies geven vanuit onze eigen ervaring. Ons doel is dat er een gedenkteken of grafmonument wordt geplaatst waar u 100% tevreden over bent, zodat de herinnering blijft leven.

  • Metaallegering
  • Koper en chroom toegevoegd
  • Roestvast staal

Bekijk monumenten binnen deze collectie

BASIS VAN CORTENSTAAL MET GEBORSTELD RVS

BASIS VAN CORTENSTAAL MET GEBORSTELD RVS MET GESPIEGELDE ACCENTEN

BASIS VAN CORTENSTAAL MET GEBORSTELD GEBOGEN RVS

BASIS VAN CORTENSTAAL MET GEBORSTELD EN GESPIEGELD RVS

BASIS VAN RVS MET CORTENSTAAL EN GLAS