<
  • Moderne urn
  • Moderne urn
  • Moderne urn

Cortenstaal urn

Bent u op zoek naar een cortenstaal urn? U vindt verschillende cortenstaal urns in de collectie van Grave Memorials. Bij Grave Memorials bieden we u urns en grafmonumenten die modern zijn vormgegeven. Een cortenstaal urn heeft een moderne en tijdloze uitstraling en past daarom goed bij een moderne levensstijl. We bieden bij Grave Memorials uniek maatwerk. 

Een cortenstaal urn van Grave Memorials

Bij Grave Memorials zijn we mensgericht. Een persoonlijke benadering vinden we heel belangrijk. Als u een cortenstaal urn of grafmonument uit moet zoeken is dat vaak een moeilijke stap die u moet maken. We helpen u daarom bij het maken van deze keuze. Er kan in korte tijd veel op u af komen als u in een moeilijke situatie zit. U kunt altijd rekenen op onze steun en op professioneel en persoonlijk advies. We helpen u graag om een passend monument te vinden dat ervoor zorgt dat de herinnering levend blijft. 

Een persoonlijke cortenstaal urn

Een cortenstaal urn of grafmonument is heel persoonlijk. U heeft misschien specifieke wensen. Bij Grave Memorials staan uw wensen centraal. We kunnen u verschillende voorbeelden laten zien van cortenstaal urns, zodat u weet wat er bij Grave Memorials allemaal mogelijk is. Om een uniek en persoonlijk monument te kunnen creëren bieden we u ook de mogelijkheid om een persoonlijk element in het ontwerp van de urn op te kunnen nemen. Zo kan er bijvoorbeeld een persoonlijke foto of een persoonlijke afbeelding aan het ontwerp worden toegevoegd. 

De urns en grafmonumenten van Grave Memorials worden in Nederland vormgegeven. Ook worden de monumenten in eigen beheer vervaardigd zodat we kwaliteit en flexibiliteit kunnen waarborgen. We kunnen op die manier eenvoudig een monument aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we u een uniek maatwerk concept bieden. 

De monumenten van Grave Memorials zijn heel betaalbaar. We bieden monumenten van hoogstaande kwaliteit die lang mooi blijven. Door de persoonlijke benadering en de unieke monumenten levert Grave Memorials een toevoeging in het aanbod van urns en monumenten. Heeft u interesse in een cortenstaal urn met een moderne en tijdloze uitstraling? Wilt u graag een persoonlijk en uniek monument kunnen laten vormgeven waarmee u de herinnering levend houdt? U kunt altijd vrijblijvend langskomen. We nemen dan alle tijd om u te laten zien wat er mogelijk is. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen. Op die manier kunt u nog eens rustig nadenken over een passend grafmonument of een passende cortenstaal urn van Grave Memorials. We staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een passend monument. 

  • RVS en/of Cortenstaal
  • Ongekende mogelijkheden
  • Hoogste kwaliteit

Urn rvs gespiegeld

Moderne urn

Urn rvs geborsteld en gepolijst

Moderne urn

Urn rvs gespiegeld

Urn rvs gespiegeld en geborsteld

Urn gespiegeld en gepolijst

Moderne urn

Urn cortenstaal