<
  • Moderne urn
  • Moderne urn
  • Moderne urn

Metalen urn

Bent u op zoek naar een metalen urn met een moderne uitstraling? Bij Grave Memorials bieden we u een ruime keuze in moderne urns en grafmonumenten. De monumenten van Grave Memorials zijn strak vormgegeven, waardoor ze passen bij een moderne stijl. We bieden u veel verschillende modellen monumenten, zo vindt u altijd de metalen urn die u zoekt. U kunt altijd vrijblijvend de voorbeelden bekijken. Grave Memorials biedt moderne en tijdloze monumenten die ervoor zorgen dat de herinnering levend blijft. 

Een metalen urn van Grave Memorials

Bij Grave Memorials leveren we een bijdrage aan het algemene aanbod van monumenten door onze unieke collectie. Vaak zijn grafmonumenten of urns klassiek vormgegeven. Bij Grave Memorials willen we u monumenten bieden die modern, strak en ingetogen zijn van vormgeving. We vinden het belangrijk dat u een monument kunt vinden dat aansluit bij uw persoonlijke wensen. Grave Memorials is een mensgerichte onderneming. We helpen u bij het maken van deze keuze. Als u een metalen urn moet uitzoeken zit u misschien wel in een hele moeilijke situatie. Bij Grave Memorials kunt u op ons rekenen. We bieden u steun bij het maken van uw keuze en persoonlijk en professioneel advies. We nemen graag de tijd voor u, om rustig de mogelijkheden met u te bespreken. We kunnen u verschillende voorbeelden laten zien, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden bij Grave Memorials. Zo helpen we u om een passende metalen urn te vinden. 

Een persoonlijke metalen urn

Bij Grave Memorials vindt u urns en grafmonumenten die u volledig naar wens kunt aanpassen of samenstellen. We bieden u een uniek maatwerk concept, zodat we een persoonlijk monument voor u kunnen creëren. Heeft u specifieke wensen? Die zijn bij Grave Memorials altijd bespreekbaar. Uw wensen staan bij ons centraal. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een monument te voorzien van een foto of een afbeelding. We helpen u om een persoonlijke metalen urn vorm te geven die de herinnering levend houdt. 

De urns en monumenten van Grave Memorials worden vormgegeven in Nederland. Door in eigen beheer de ontwerpen te vervaardigen kunnen we u kwaliteit en flexibiliteit bieden. Het is zo namelijk heel eenvoudig om uw persoonlijke wensen samen te voegen met een ontwerp van uw metalen urn. Ook kunnen we zo de kwaliteit altijd garanderen. De urns en grafmonumenten van Grave Memorials zijn heel betaalbaar. U kunt altijd vrijblijvend de collectie van Grave Memorials komen bekijken. Ook kunt u dan een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. We staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een passend monument. 

  • RVS en/of Cortenstaal
  • Ongekende mogelijkheden
  • Hoogste kwaliteit

Urn rvs gespiegeld

Moderne urn

Urn rvs geborsteld en gepolijst

Moderne urn

Urn rvs gespiegeld

Urn rvs gespiegeld en geborsteld

Urn gespiegeld en gepolijst

Moderne urn

Urn cortenstaal