<
  • Moderne urn
  • Moderne urn
  • Moderne urn

Metalen urnen

Bent u op zoek naar een leverancier van urnen die ook metalen urnen in de collectie heeft? Bij Grave Memorials helpen we u graag. In de collectie van Grave Memorials kunt u veel verschillende metalen urnen vinden. Metalen urnen hebben een moderne uitstraling. De metalen urnen in de collectie van Grave Memorials zijn van hoge kwaliteit. We helpen u graag om een metalen urn te vinden die aansluit bij uw persoonlijke wensen. 

De metalen urnen van Grave Memorials

Bij Grave Memorials kunt u terecht als u op zoek bent naar metalen urnen met een unieke, moderne vormgeving. Bij Grave Memorials bieden we een uniek maatwerk concept. Alle ontwerpen bij Grave Memorials worden op maat gemaakt. Het vervaardigen van de ontwerpen gebeurt in eigen beheer, waardoor we altijd een ontwerp kunnen aanpassen aan uw persoonlijke wensen. In onze collectie kunt u verschillende urnen vinden van moderne materialen, zoals metaal. Metalen urnen van Grave Memorials is strak vormgegeven. De modern vormgegeven urnen worden vaak gekozen door jonge of moderne mensen. Bij Grave Memorials vindt u een uitgebreid aanbod moderne urnen. Zo zijn de urnen van Grave Memorials een aanwinst binnen het algemene aanbod urnen. We bieden u graag een moderne urn die aansluit bij uw persoonlijke wensen. 

Persoonlijke metalen urnen

Bij Grave Memorials staan we voor u klaar op het moment dat u metalen urnen moet uitkiezen. Het kan een hele moeilijke opdracht zijn om een urn te moeten uitzoeken. Bij Grave Memorials helpen we u om een passend, persoonlijk gedenkteken vorm te kunnen geven. We kunnen een metalen urn op verschillende manieren voor u personaliseren bij Grave Memorials. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een persoonlijke foto of een unieke afbeelding aan een urn toe te voegen. Vrijwel alles is op dit gebied mogelijk. Door een urn te personaliseren realiseren we een uniek, persoonlijk gedenkteken waarmee de herinnering levend blijft. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden op het gebied van personalisatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. 

Bij Grave Memorials kunt u zo bijzondere metalen urnen laten vormgeven. Een urn van hoge kwaliteit, met een moderne en tijdloze vormgeving. Uw persoonlijke wensen zijn bij ons altijd bespreekbaar, of het nu gaat over het ontwerp of over de personalisatie van de urn. We denken bij Grave Memorials met u mee over hoe we het beste een persoonlijke urn voor u kunnen vormgeven. 

  • RVS en/of Cortenstaal
  • Ongekende mogelijkheden
  • Hoogste kwaliteit

Urn rvs gespiegeld

Moderne urn

Urn rvs geborsteld en gepolijst

Moderne urn

Urn rvs gespiegeld

Urn rvs gespiegeld en geborsteld

Urn gespiegeld en gepolijst

Moderne urn

Urn cortenstaal