<
  • Moderne urn
  • Moderne urn
  • Moderne urn

Modern urns

Op zoek naar modern urns? Bent u op zoek naar een urn en wilt u graag een urn die modern is vormgegeven? Bij Grave Memorials bieden we u een ruime collectie modern urns. Deze modern urns zijn strak en ingetogen van vormgeving. Ze passen hierdoor goed bij een moderne levensstijl. In onze collectie vindt u veel verschillende modellen. We laten u graag de voorbeelden zien, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden. 

Als u een urn moet uitzoeken zit u misschien wel in een moeilijke periode. Bij Grave Memorials kunt u rekenen op onze steun. Een persoonlijke benadering vinden we heel belangrijk. We zijn er voor u en helpen u bij het maken van deze moeilijke keuze. We nemen alle tijd voor u, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen doorspreken en voorbeelden kunnen laten zien. We zorgen er graag voor dat u straks een passend monument of een passend modern urns kunt kiezen dat ervoor zorgt dat de herinnering levend blijft. 
De modern urns van Grave Memorials 
De urns in de collectie van Grave Memorials zijn allemaal in Nederland vormgegeven. Al het design is bij ons maatwerk. We willen u graag een monument kunnen bieden dat volledig aansluit bij uw wensen. De monumenten van Grave Memorials worden niet alleen in Nederland ontworpen maar worden ook in Nederland geproduceerd. Op die manier kunnen we u de kwaliteit van onze monumenten garanderen. Het zorgt er ook voor dat we eenvoudig een urn of monument kunnen aanpassen aan uw wensen. Zo bieden we kwaliteit en flexibiliteit. 

Persoonlijke en modern urns

Een grafmonument of een urn is iets heel persoonlijks. Om een uniek monument te kunnen creëren bieden we u bij Grave Memorials de gelegenheid om iets persoonlijks aan het ontwerp toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een foto of een afbeelding. Op die manier kunnen we u een uniek maatwerk concept bieden. 

Bij Grave Memorials vindt u een grote collectie unieke urns en grafmonumenten. Onze monumenten zijn van hoge kwaliteit en worden in Nederland ontworpen en vervaardigd. We bieden maatwerk en een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om u een monument te kunnen bieden dat bij u past. Daarom bieden we u mogelijkheden om te kiezen voor een persoonlijk, uniek monument. We helpen u graag om de herinnering levend te houden op een stijlvolle en tijdloze manier. 

De monumenten van Grave Memorials zijn heel betaalbaar. U kunt bij Grave Memorials vrijblijvend langskomen en een offerte op maat aanvragen. Zo kunt u rustig over een passende urn nadenken. Bij Grave Memorials staan we voor u klaar. 

  • RVS en/of Cortenstaal
  • Ongekende mogelijkheden
  • Hoogste kwaliteit

Urn rvs gespiegeld

Moderne urn

Urn rvs geborsteld en gepolijst

Moderne urn

Urn rvs gespiegeld

Urn rvs gespiegeld en geborsteld

Urn gespiegeld en gepolijst

Moderne urn

Urn cortenstaal