<
  • Moderne urn
  • Moderne urn
  • Moderne urn

Moderne urnen

Bent u op zoek naar moderne urnen? En wilt u graag een urn met een moderne uitstraling? Moderne urnen kunt u vinden bij Grave Memorials. Bij Grave Memorials bieden we u een ruime keuze in urnen met een moderne uitstraling. We helpen u bij Grave Memorials graag bij het vinden van een passend en persoonlijk gedenkteken. 

De moderne urnen van Grave Memorials

Bij Grave Memorials bieden we u veel verschillende moderne urnen. Zo vindt u in ons assortiment urnen van verschillende moderne materialen, zoals bijvoorbeeld staal. De moderne urnen van Grave Memorials zijn een tijdloos gedenkteken. De moderne uitstraling van de urnen in onze collectie is vaak passend voor jonge of moderne mensen. 

Een urn is iets heel persoonlijks. Bij Grave Memorials bieden we u daarom de mogelijkheid om persoonlijke wensen door te voeren in het ontwerp van de urn. Alle ontwerpen van Grave Memorials worden in eigen beheer vervaardigd. Het maken van de ontwerpen vindt plaats in Nederland. Unieke wensen zijn bij Grave Memorials zeker bespreekbaar. We helpen u graag om een passend, persoonlijk gedenkteken vorm te geven, zodat u de herinnering levend kunt houden. 

Persoonlijke en moderne urnen

Bij Grave Memorials helpen we u graag om moderne urnen te vinden die aansluit bij uw persoonlijke wensen. We kunnen een moderne urn uit onze collectie op verschillende manieren personaliseren. Op die manier ontstaat er een unieke, persoonlijke urn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een foto of een afbeelding, die kan worden toegevoegd aan de urn. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij spreken graag alle mogelijkheden met u door. 

Bij Grave Memorials heeft u de keuze uit urnen van verschillende materialen, zoals cortenstaal of roestvrij staal. U kunt zo moderne urnen kiezen die aansluit bij uw persoonlijke wensen. De urnen van Grave Memorials zijn tijdloze ontwerpen die uitblinken in hun eenvoud. De urnen van Grave Memorials zijn ook heel betaalbaar. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de urnen van Grave Memorials? Of wilt u graag weten hoe wij de urnen kunnen personaliseren? Neem dan contact met ons op. Bij Grave Memorials staan we voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een passend en persoonlijk gedenkteken. We realiseren ons dat het uitzoeken van een urn een moeilijke opgave kan zijn. U kunt op ons rekenen. Bij Grave Memorials vindt u urnen van hoge kwaliteit, met een tijdloze, moderne uitstraling. 

  • RVS en/of Cortenstaal
  • Ongekende mogelijkheden
  • Hoogste kwaliteit

Urn rvs gespiegeld

Moderne urn

Urn rvs geborsteld en gepolijst

Moderne urn

Urn rvs gespiegeld

Urn rvs gespiegeld en geborsteld

Urn gespiegeld en gepolijst

Moderne urn

Urn cortenstaal