<

RVS grafmonumenten

RVS grafmonumenten van Grave Memorials zijn van hoge en betrouwbare kwaliteit. RVS staat voor Roest Vast Staal en staat bekend als een duurzaam materiaal. Dit materiaal roest niet en is overal te plaatsen. Bij Grave Memorial is het mogelijk om RVS te gebruiken voor fijne bewerkingen. De metaalkleur van RVS geeft het grafmonument een fraaie, jonge en vooral moderne uitstraling. RVS biedt vele mogelijkheden. Zo heeft u bij ons artistieke vrijheid van het ontwerpen en kunt u uw creativiteit de vrije loop geven. U kunt er voor kiezen om het monument een kunstzinnige uitstraling te geven, maar ze binken ook prima uit in eenvoud. Het materiaal geeft de grafsteen een tijdloos uiterlijk. De collectie roestvrij staal van Grave Memorials maakt gebruik van RVS, waardoor een ontwerp geheel kan aansluiten bij uw wensen naar een strak en tijdloos grafmonument. 

RVS grafmonumenten en méér

Naast onze collectie van RVS grafmonumenten in roestvrij staal hebben wij ook diverse collecties in cortenstaal en poedercoating. Cortenstaal is een duurzaam staalsoort dat mee verkleurt met de seizoenen. Doordat het staal mee verkleurt sluit het goed aan bij een natuurlijke omgeving. Naast dat cortenstaal duurzaam is, is het ook ijzersterk. Bij cortenstaal is koper en chroom toegevoegd. Dit geeft een artistiek en creatief ontwerp met oog voor detail. Een monument uit deze lijn is ook geheel samen te stellen op grond van uw wensen. Wij vinden het van groot belang dat uw wensen worden vertaalt tot een bijpassend grafmonumenten. Ook is het bij ons mogelijk om voor een combinatie te kiezen met poedercoating. Poedercoating is een behandeling dat wordt gedaan op roestvrij staal. Het grote voordeel van poedercoating is dat het monument verkrijgbaar is in iedere kleur. Zo vindt u een passende kleur die aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid. Bovendien wordt het monument beschermd tegen UV stralen door de poedercoating. Er worden tijdens de behandeling geen oplosmiddelen gebruikt en wij garanderen dat het een milieuvriendelijk proces is.

​Grave Memorials is gespecialiseerd in het leveren van persoonlijke, unieke en eigentijdse grafmonumenten. Wij zijn als onderneming gericht en gedreven. Grave Memorials levert moderne, duurzame en hedendaagse gedenktekens. U staat bij ons centraal. Door onze ervaring en kennis kunnen wij u advies geven, indien u dat wilt. Wij zijn betrokken bij het gehele proces en staan voor u klaar. Ons doel is dat er een gedenkteken wordt geplaatst waar u tevreden mee bent. Heeft u vragen over onze werkwijze of producten? Bel of e-mail ons. Wij helpen u graag. 

  • Hoofdzakelijk rvs
  • Allerbeste kwaliteit
  • Roest niet

Bekijk monumenten binnen deze collectie

Basis van geborsteld RVS met gespiegelde staander

Basis van geborsteld RVS met gespiegelde en gepolijste staander

Basis van geborsteld RVS uitgevoerd in verschillende vleugen

Basis van geborsteld RVS in combinatie met gespiegeld en gepolijst RVS

Basis van geborsteld RVS met gepolijst en gespiegeld RVS