<

RVS grafmonumenten

Op zoek naar moderne RVS grafmonumenten? ​Grave Memorials is een aanbieder en leverancier van unieke RVS grafmonumenten. Grave Memorials biedt unieke en moderne grafmonumenten aan. Wij vinden uw persoonlijke wensen heel belangrijk en wij schrijven Betrouwbaar en Adequaat met een hoofdletter.​

​RVS grafmonumenten op maat

​Bij Grave Memorials hebben wij verschillende grafmonumenten in onze collectie, waaronder RVS grafmonumenten. De RVS grafmonumenten bestaan hoofdzakelijk uit RVS. RVS is duurzaam materiaal en roest niet. Het RVS dat wordt gebruikt voor de grafmonumenten is van de beste kwaliteit. Een grafmonument van RVS straalt eenvoud en moderniteit uit. U heeft bij ons de keuze uit verschillende grafmonumenten. Zo kunt u kiezen voor een basis van geborsteld RVS met gespiegelde staander of met een gespiegelde én gepolijste staander. Daarnaast kunt u kiezen voor een basis van geborsteld RVS uitgevoerd in verschillende vleugen of in combinatie met gespiegeld en gepolijst RVS. Wij vinden het belangrijk dat het grafmonument wordt geplaatst in overeenstemming met uw persoonlijke wensen. Daarom zijn uw unieke wensen bespreekbaar. Zo is het ook mogelijk om foto's of beelden op het grafmonument te plaatsen.
​Het is mogelijk om op uw RVS grafmonument een poedercoating aan te brengen. Met de poedercoating kunt u kleur aanbrengen aan het monument. De poedercoating is verkrijgbaar in iedere denkbare kleur. De poedercoating is een duurzaam product en beschermt het grafmonument tegen UV straling. Ook de keuze voor een poedercoating hangt geheel af van uw wensen.

​Cortenstaal grafmonumenten

​Naast RVS heeft u ook de keuze uit cortenstaal. Cortenstaal is een duurzaam en ijzersterk materiaal. Een grafmonument van cortenstaal kleurt mee met de seizoenen en sluit daarom aan bij een natuurlijke omgeving. De grafmonumenten van cortenstaal zijn eenvoudig en ingetogen, maar ook modern, creatief en artistiek. Ook hierbij vinden wij uw wensen belangrijk. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden en wij nemen uw wensen mee bij de keus voor een grafmonument.

​Contact opnemen?

​De grafmonumenten van Grave Memorials zijn allemaal een uniek ontwerp en worden op maat gemaakt. Het vervaardigen van de monumenten gebeurt geheel in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om aan te sluiten bij uw persoonlijke wensen. Heeft u vragen over de grafmonumenten van Grave Memorials? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

​Wilt u eerst bekijken wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u ons inspiratieboek aanvragen. In dit boek zijn de mogelijkheden van Grave Memorials en de verschillende soorten grafmonumenten weergeven. U kunt het inspiratieboek gratis aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat het inspiratieboek zo snel mogelijk wordt toegestuurd.

  • Hoofdzakelijk rvs
  • Allerbeste kwaliteit
  • Roest niet

Bekijk monumenten binnen deze collectie

Basis van geborsteld RVS met gespiegelde staander

Basis van geborsteld RVS met gespiegelde en gepolijste staander

Basis van geborsteld RVS uitgevoerd in verschillende vleugen

Basis van geborsteld RVS in combinatie met gespiegeld en gepolijst RVS

Basis van geborsteld RVS met gepolijst en gespiegeld RVS