<

RVS grafsteen

Op zoek naar een RVS grafsteen? Grave Memorials is dé leverancier voor eigentijdse en unieke grafmonumenten. De grafmonumenten van Grave Memorials kennen een modern ontwerp. Zo kunt u bij ons terecht voor een RVS grafsteen

RVS grafsteen laten maken?

Grave Memorials kenmerkt zich door het maken van moderne en duurzame gedenktekens van roestvrij staal of cortenstaal, met mogelijkheden voor glas of een poedercoating. De ​RVS grafsteen van Grave Memorials is van hoge en betrouwbare kwaliteit. RVS staat voor roest vrij staal en roest dus niet. Daardoor is het overal te plaatsen. Bij Grave Memorials is het mogelijk om RVS te gebruiken voor kleine bewerkingen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten grafmonumenten. Zo kunt u kiezen voor een basis van geborsteld RVS met een gespiegelde of een gespiegelde én gepolijste staander. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een basis van geborsteld RVS uitgevoerd in verschillende vleugen of in combinatie met gespiegeld en gepolijst RVS. Het is ook mogelijk om glas toe te voegen aan het grafmonument. 
Als toevoeging aan de RVS grafsteen kan een poedercoating worden aangebracht. Het RVS wordt met een poedercoating behandeld. De behandeling is verkrijgbaar in iedere denkbare kleur. Zo heeft u de mogelijkheid om van het grafmonument een persoonlijk monument te maken dat aan uw wensen voldoet. De poedercoating is duurzaam en beschermt tegen uv stralen. Door de combinatie van het geborstelde RVS met de poedercoating ontstaat een inspirerend en ingetogen monument.

RVS grafsteen en meer

​Naast een RVS grafsteen kunt u bij Grave Memorials ook kiezen voor een grafmonument van cortenstaal. Een grafmonument van cortenstaal past goed in een natuurlijke omgeving. Het cortenstaal kleurt namelijk met de seizoenen mee. Dit materiaal is duurzaam en ijzersterk en geeft uw monument een artistiek uiterlijk. De kleur en het materiaal maakt dat het een eenvoudig en ingetogen monument is, maar wel met oog voor detail. Ook in de collectie van het cortenstaal heeft u de keus uit verschillende soorten grafmonumenten. Zo kunt kiezen wat het beste wij uw wensen aansluit.

​Persoonlijke aandacht

​Wij vinden persoonlijke aandacht voor u heel belangrijk. Wij richten ons op u en denken mee vanuit onze ervaring. Wij opereren als betrokken en menselijke partner. Ons doel is dat er een gedenkteken wordt geplaatst dat geheel in overeenstemming is met uw wensen. Alle monumenten zijn uniek maatwerk en worden voor 100% in Nederland gemaakt. Ook unieke wensen zijn bespreekbaar, zoals het plaatsen van foto's of beelden op het monument. Wij maken een grafmonument dat in overeenstemming is met uw wensen, zodat de herinnering blijft leven.

  • Hoofdzakelijk rvs
  • Allerbeste kwaliteit
  • Roest niet

Bekijk monumenten binnen deze collectie

Basis van geborsteld RVS met gespiegelde staander

Basis van geborsteld RVS met gespiegelde en gepolijste staander

Basis van geborsteld RVS uitgevoerd in verschillende vleugen

Basis van geborsteld RVS in combinatie met gespiegeld en gepolijst RVS

Basis van geborsteld RVS met gepolijst en gespiegeld RVS