<

RVS grafsteen

RVS grafsteen

Bij Grave Memorial kunt u terecht voor een RVS grafsteen van hoge kwaliteit. Wij leveren een betrokken en goede service als onderneming. Wij zijn mensgericht en nemen de tijd voor u. Een RVS grafsteen van Grave Memorial is verkrijgbaar in diverse stijlen. RVS staat voor Roest Vast Staal en is bekend als een duurzaam materiaal. Met RVS is veel mogelijk. Bij Grave Memorial kunnen wij fijne bewerkingen toepassen op de grafsteen. De metaalkleur van RVS geeft het grafmonument een fris, jong en modern uiterlijk. Het straalt klasse en kwaliteit uit en daar staat Grave Memorial voor. Wij helpen u graag en denken met u mee vanuit onze eigen ervaring. Bij ons kunt u de grafsteen laten aanpassen naar uw wensen. Wilt u een eenvoudige grafsteen of grafmonument? Bij ons is het mogelijk. Wilt u graag een grafmonument in een vrolijke of mooie kleur? Laat dan uw monument behandelen met poedercoating. Door de behandeling kunt u de grafsteen of monument verkrijgen in ieder denkbare kleur. Bovendien heeft poedercoating als voordeel dat het de grafsteen beschermt tegen UV straling. 
Een RVS grafsteen kiezen bij Grave Memorial

Wanneer u kiest voor een RVS grafsteen nemen wij graag met u uw wensen door. Wij houden rekening met wat u wil en stellen hierop uw grafmonument af. Bovendien vertellen wij wat de mogelijkheden zijn bij Grave Memorial. Wij hebben namelijk verschillende collecties. Door ons brede assortiment en uitgebreide aanbod vindt u altijd een grafsteen of grafmonument dat past bij zijn of haar persoonlijkheid. Zo hebben wij grafstenen van cortenstaal. Cortenstaal is in tegenstelling tot roestvrij staal anders in uiterlijk en uitstraling. Cortenstaal verkleurt namelijk mee met de seizoenen en past daardoor goed in een natuurlijke omgeving. Door het gebruik van dit materiaal ontstaan er eenvoudige en ingetogen monumenten. Grave Memorial werkt altijd met een oog voor detail. De grafstenen van cortenstaal zijn duurzaam en ijzersterk.
Een RVS grafsteen van Grave Memorial

​Wilt u toch liever een RVS grafsteen? Dan kunt u een kijkje nemen in onze collectie roestvrij staal. Roestvrij staal is van hoge kwaliteit. Het betekent dat het monument niet zal gaan roesten. Hierdoor blijft het tijdloze uiterlijk in stand en past het goed in iedere omgeving. Grave Memorial levert moderne, duurzame en hedendaagse gedenktekens in diverse materialen. Wilt u meer zien van onze collecties of grafstenen? Bekijk dan onze website. Op onze website vindt u onze modellen en kunt u zelf kijken wat u mooi vindt. Wij zorgen ervoor dat de herinnering blijft leven. 

  • Hoofdzakelijk rvs
  • Allerbeste kwaliteit
  • Roest niet

Bekijk monumenten binnen deze collectie

Basis van geborsteld RVS met gespiegelde staander

Basis van geborsteld RVS met gespiegelde en gepolijste staander

Basis van geborsteld RVS uitgevoerd in verschillende vleugen

Basis van geborsteld RVS in combinatie met gespiegeld en gepolijst RVS

Basis van geborsteld RVS met gepolijst en gespiegeld RVS