<
  • Moderne urn
  • Moderne urn
  • Moderne urn

RVS urn

Bent u op zoek naar een RVS urn? En zoekt u een moderne urn, met een strakke en tijdloze uitstraling? Bij Grave Memorials kunt u veel modern vormgegeven urnen vinden. In ons uitgebreide assortiment kunt u ook urnen vinden van RVS. Een RVS urn van Grave Memorials is een tijdloos gedenkteken dat op verschillende manieren gepersonaliseerd kan worden. 

Een RVS urn van Grave Memorials

Bij Grave Memorials beseffen we dat het kiezen van een RVS urn geen gemakkelijke taak is. Er kan veel op u afkomen. Bij Grave Memorials helpen we u bij het vinden van een urn die aansluit bij uw wensen. Er is bij Grave Memorials heel veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen die zorgen voor een moderne uitstraling, zoals RVS maar ook cortenstaal. Ook wat betreft het ontwerp heeft u een ruime keuze. We werken bij Grave Memorials met een uniek maatwerk concept. Alle ontwerpen van Grave Memorials zijn maatwerk. Elke urn wordt in Nederland vormgegeven. Het vervaardigen van de ontwerpen gebeurt in eigen beheer. 

Een persoonlijke RVS urn

Bij Grave Memorials begrijpen we dat een urn iets heel persoonlijks is. We bieden u daarom verschillende mogelijkheden om van een urn uit onze collectie een persoonlijk gedenkteken te laten maken. We kunnen een urn op verschillende manieren voor u personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een urn te laten voorzien van een foto of een afbeelding. Door een foto of afbeelding aan de urn toe te voegen ontstaat er een persoonlijke en unieke RVS urn, met een moderne uitstraling. Er is bij het ontwerpen en personaliseren van een urn bij Grave Memorials heel veel mogelijk. We spreken graag alle mogelijkheden met u door, aan de hand van uw wensen.

Een RVS urn van Grave Memorials is heel betaalbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een RVS urn? Wilt u graag meer weten over onze moderne ontwerpen? Of wilt u misschien graag weten hoe we bij Grave Memorials een urn kunnen personaliseren? Neem dan contact met ons op. Bij Grave Memorials geven we u graag meer informatie over de verschillende ontwerpen in onze collectie. Zoekt u een urn met een bijzonder, modern ontwerp? In onze collectie vindt u veel verschillende ontwerpen. We helpen u graag om een RVS urn te vinden die aansluit bij uw wensen. We realiseren zo een persoonlijke en tijdloze RVS urn waarmee u de herinnering levend houdt. We horen graag van u wat we bij Grave Memorials voor u kunnen betekenen. 

  • RVS en/of Cortenstaal
  • Ongekende mogelijkheden
  • Hoogste kwaliteit

Urn rvs gespiegeld

Moderne urn

Urn rvs geborsteld en gepolijst

Moderne urn

Urn rvs gespiegeld

Urn rvs gespiegeld en geborsteld

Urn gespiegeld en gepolijst

Moderne urn

Urn cortenstaal