<
  • Moderne urn
  • Moderne urn
  • Moderne urn

RVS urns

Op zoek naar RVS urns? Bent u op zoek naar moderne grafmonumenten en urnen? Bij Grave Memorials hebben we veel verschillende modern vormgegeven grafmonumenten en urnen. Ook RVS urns vindt u in onze collectie. Onze urns en grafmonumenten zijn eenvoudig en ingetogen. Een tijdloos monument. Zo helpen we u om de herinnering levend te houden. 

De RVS urns van Grave Memorials

Als u op zoek bent naar RVS urns dan komt er misschien wel veel op u af in korte tijd. Bij Grave Memorials zijn we er voor u. We helpen u bij het maken van een keuze voor een passende urn of grafmonument. We nemen de tijd om rustig alle mogelijkheden met u door te spreken. We kunnen u voorbeelden laten zien. Ook is het mogelijk om een unieke urn of een uniek grafmonument vorm te laten geven door Grave Memorials. We bieden een uniek maatwerk concept. 

RVS urns zijn zeer strak vormgegeven. Het sluit aan bij een moderne levensstijl. Alle urns en grafmonumenten van Grave Memorials worden in Nederland vormgegeven. Vervolgens worden alle ontwerpen in eigen beheer vervaardigd. Op die manier kunnen wij flexibiliteit en kwaliteit waarborgen. Ook is er hierdoor heel veel mogelijk. 

Persoonlijke RVS urns

Niets is zo persoonlijk als een urn of een grafmonument. We bieden u daarom graag de mogelijkheid om RVS urns of andere grafmonumenten aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo kunnen de monumenten bijvoorbeeld worden voorzien van een persoonlijke foto of een passend beeld. Zo kan een uniek, persoonlijk grafmonument worden gerealiseerd. 

Bij Grave Memorials zijn we mensgericht. Door onze persoonlijke benadering en unieke, moderne grafmonumenten en urns leveren we een toevoeging in het aanbod van monumenten. We vinden het belangrijk dat we voor iedereen een persoonlijk monument kunnen realiseren waarmee de herinnering levend blijft. Onze monumenten zijn van hoge kwaliteit en worden vervaardigd in Nederland. We bieden een ruime keuze in betaalbare monumenten. 

Heeft u interesse in een persoonlijk, uniek en modern vormgegeven monument of een van onze RVS urns? Bij Grave Memorials staan we voor u klaar. We helpen u graag om een passend monument te vinden. We vinden het belangrijk dat we u een monument kunnen bieden dat volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet. Het is mogelijk om bij Grave Memorials een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en kunt u bovendien vrijblijvend onze collectie komen bekijken. Bij Grave Memorials kunt u altijd rekenen op professioneel en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het maken van deze keuze.

  • RVS en/of Cortenstaal
  • Ongekende mogelijkheden
  • Hoogste kwaliteit

Urn rvs gespiegeld

Moderne urn

Urn rvs geborsteld en gepolijst

Moderne urn

Urn rvs gespiegeld

Urn rvs gespiegeld en geborsteld

Urn gespiegeld en gepolijst

Moderne urn

Urn cortenstaal